1979 Το πρώτο εργαστήριο
Το 1979 ο Κώστας Ρουσόπουλος ανοίγει στην οδό Γερμανού το πρώτο εργαστήριο χρυσοχοοίας. Αμέσως καθιερώνεται στην αγορά του Πύργου και γίνεται ιδιαίτερα αγαπητός.

1981 Το κατάστημα στην Αιόλου
Το 1981, εφ’ όσον εχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου, μεταφέρεται σε μεγαλύτερο κατάστημα στην οδό Αιόλου. Σε αυτο το κατάστημα θα παραμείνει και θα καταξιωθεί ως ένα από τα καλύτερα χρυσοχοοία του Πύργου. Θα γινει γνωστός και θα αφιερωθεί με μεράκι στην εξυπηρέτηση του κοινού.

2005 Το κατάστημα στην Ερμού
Το 2005 ο γιός του Μάκης Ρουσόπουλος ανοίγει το κεντρικό κατάστημα στην οδό Ερμού. Ο επαγγελματισμός του και η αφοσίωση του στον πελάτη επεκτείνει ακόμα περισσότερο την φήμη και την εμπιστοσύνη του κόσμου στο όνομα “Ρουσόπουλος” στο κόσμημα. 

2008 Η πρώτη ιστοσελίδα
Προσπαθώντας το κατάστημα να συμβαδίσει με τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς, δημιουργεί την πρώτη ιστοσελιδα στο internet. Η επιχείρηση έρχεται πιο κοντά στον πελάτη. Ο Αλέξης Ρουσόπουλος συμπορεύεται με τον αδερφό του Μάκη στην λειτουργία των καταστημάτων και του εργαστηρίου.

2014 Το μεγάλο κατάστημα
Το 2014 η οικογένεια Ρουσόπουλος συγκεντρώνει τα καταστήματα σε ενα μεγάλο κεντρικό. Η αισθητική και ο σχεδιασμός του αναδεικνύουν τον χώρο σαν ενα στολίδι για την πόλη του Πύργου. Ένα σύγχρονο κοσμηματοπωλείο που κερδίζει τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη του πελάτη.

2016 Το eshop μας
Η ιστοσελίδα μας αναβαθμίζεται και αναναιώνεται. Εμπλουτίζουμε το site μας και ερχόμαστε πιό κοντά στον πελάτη μέσα από τα sosial media.